Molly Nails Klassieke hybride lak van Monika Mielniczuk HEMA/Di-HEMA 8g nr. C4

7.95

Beschrijving

Verbazingwekkende kleuren gecreëerd door Monika Mielniczuk, een autoriteit in de nagelindustrie. Dit is een nieuwe generatie HEMA/Di-HEMA vrije producten.

De lasergesneden nylonborstel zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het product, zodat het niet migreert tijdens het aanbrengen. Het is perfect afgestemd op de nagelriemlijn en accumuleert geen pigment, waardoor de kleur zich streeploos kan verspreiden. Deze oplossing bespaart u werktijd bij het stylen.

Kies voor de hoogste kwaliteit en geniet van een langdurige manicure!

De #CLASSIC- collectie gemaakt voor vrouwen die waarde hechten aan tijdloze stijl en de hoogste kwaliteit. Deze collectie biedt een ruime keuze aan kleuren die perfect zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.
 

Voordelen voor u:

Gegarandeerde dekking na slechts één laag snel egaliseren en een perfect glad oppervlak achterlatenddecoraties schilderen zonder risico op kleurbloedingenverpakking die de werkelijke kleur van het product weergeeftHEMA/Di-HEMA vrije formuleMet de lasergesneden nylonborstel kun je zo dicht mogelijk bij de nagelriemen werken

Hoe te gebruiken:

Breng een hybride basis aan op de voorbereide nagelplaat en laat deze uitharden in de lamp.Breng een dunne laag kleur aan en hard uit in een 48W LED/UV-lamp gedurende 30-60 seconden.Herhaal de actie indien nodig.Veilig met een hybride top.