Luxe NEON RUBBER BASIS Orange Rainbow – N06 10ml

8.95

Beschrijving

Colour base is een populair product dat wordt gebruikt als stevige basis voor nagellak

Luxury NEON RUBBER Basiskleurbasis is een speciale basis die de functies van een basislak combineert en bovendien kleur en glans aan de nagels geeft. Je kunt een basis kiezen met een soortgelijke kleur als de nagellak die je wilt aanbrengen om de kleur te versterken en een intenser effect te bereiken.

De Luxury NEON RUBBER Base kleurbasis  is verkrijgbaar in maar liefst 7 unieke neonkleuren. Door de basis en kleur te combineren, verkort je je werktijd tot een minimum en creëer je unieke stijlen. Dit is een innovatieve gel-lakformule: een combinatie van de beste gels en klassieke nagellakken. Dit is een alternatief voor standaardlakken die gevoelig zijn voor krassen en onnatuurlijk uitziende acryl- of nageltips.

De middeldikke consistentie maakt het gemakkelijker om het product op de nagelplaat aan te brengenDoor de middeldikke consistentie van  de kleurbasis Luxury NEON RUBBER Base  kunt u een bovenstructuur op de natuurlijke nagel creëren, wat handig is bij problematische of zwakke nagels. De basis biedt extra bescherming en duurzaamheid voor nagels. Dankzij de consistentie hecht de basis beter aan de nagelplaat en vloeit niet over de grenzen heen. Hierdoor voorkom je overstroming. De zelfnivellerende formule maakt het aanbrengen gemakkelijker, en de neonkleur verkort de verwerkingstijd en zorgt ervoor dat je unieke stijlen kunt creëren!

De basis met een zelfnivellerende formule verspreidt zich gelijkmatig over het oppervlak van de nagelplaat, wat het aanbrengen ervan vergemakkelijkt en een gladde afwerking garandeert. Hierdoor kunt u zelfs zonder uitgebreide ervaring met het stylen van nagels een professioneel effect bereiken.

Wanneer de basis en kleur in één product worden gecombineerd, kun je tijd besparen bij het stylen van je nagels. Met zo’n kleurbasis kun je tegelijkertijd foundation en kleur aanbrengen, wat de verwerkingstijd verkort en unieke stijlen creëert.

Lange weken zonder chips en krassen!

Dankzij een stevige basis en een duurzame formule kunt u met de basis uw manicure vele weken onderhouden zonder schilfers en krassen. Als je een problematische nagelplaat hebt of een langdurige en indrukwekkende manicure wilt, kan een basis met een middeldikke consistentie zeker een goede keuze zijn! nagelriemen, wat een veel voorkomend probleem is bij het aanbrengen van nagelproducten.